Викторио Александров, който застреля едногодишната си дъщеричка Никол и жена си

...
Викторио Александров, който застреля едногодишната си дъщеричка Никол и жена си
Коментари Харесай

Викторио, убил дъщеричката и жена си в София, ще лежи 30 години

Викторио Александров, който простреля едногодишната си дъщеричка Никол и жена си Дарина, ще получи 30 години затвор, предаде  GlasNews.bg .
Прочетете още
Трагедията се разигра в кв. " Надежда " в София на 29 октомври 2018 година. Според източници присъдата следва да бъде оповестена на уеб страницата на Върховен касационен съд, откакто е имало закъснение. Присъдата на Вкторио ще бъде при непоколебим режим.

През предходната година той беше наказан на пожизнен затвор. Преди Софийският градски съд го осъди на общо 20 години " отнемане от независимост ", а в претекстовете си арбитър Иван Коев написа, че осъщественото от подсъдимия не било извънредно тежко закононарушение, с цел да получи той пожизнен затвор. Според юристите на Александров той е работил под афект и би трябвало да му бъде даден късмет да се поправи.

Майката на убитата Дарина и внучка ѝ Никол разяснява пред  GlasNews.bg :

“Най-извратеното схващане, наложено ни последните 30-тина години е, че видите ли закона превъзпитава правонарушителите! Ролята на закона е да вкарва ред и да санкционира, с цел да могат всички членове на обществото да живеят обикновено с възприятие за правдивост и сигурност в съответната страна, да бъдат предпазени! Стигнеш ли до състояние закона да те превъзпитава към този момент е късно!, ” сподели Ваня Министерска.

И добави: „ Следващият път когато бива убито дете до момента в който спи от татко си, убито в дясното око, или като е убита жена от някогашният си сътрудник, като преди този момент е пребита, да знаете, че правдивост няма да има, и че виновност за това носят български институции, полиция със своята немърливост, прокуратура със своята индиферентност и съд със своята продажност. Кога се превърнахме в такива сноби? “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР